MarkoParkkola Yksi ilmapiiri. Yksi totuus. Yksi blogi.

Israel v Palestiina

Mielenkiintoista tämä antisemitismi, jota tälläkin alustalla esiintyy. Tässä todella kommunistit ja natsit (kyllä kommunisteja saa sanoa kommunisteiksi ja natseja natseiksi) lyövät kättä yhteen juutalaisvihan merkeissä. Itse en vihaa juutalaisia pätkääkään.

Gazan "palestiinalaiset" ovat siis rynnineet Israelin kimppuun käyttäen jopa 8-kuukautisia lapsia ihmiskilpinään. Yleensä Hamasilla on tapana käyttää hieman vanhempia ihmiskilpiä, mutta kai tästä saa enemmän sympatiaa. Sympatiaa tulee varsinkin YK:lta, joka on miehitetty varsin erikoisilla johtajilla.

Viimeistä mellakkaa edelti runsas SCUD-tuli Gazan puolelta, johon IDF vastasi. Jos Pirkanmaalta ammuttaisiin tänne Etelä-Pohjanmaan puolelle raketteja, en minäkään jäisi tuleen makaamaan - Tuntematonta lainatakseni.

Jos nyt joku alkaa vinkumaan "palestiinalaisten" oikeuksista alueeseen, niin minulla on vain yksi sana teille. Vain yksi sana.

Etnonationalismi.

Persuista potkittiin etnonationalismi pois. Kaikki kommunistit alustalla hurrasivat sitä. Kaksoisstandardi onkin aivan järjetön tältä osin, sillä mitä sallitaan "palestiinalaisille", sitä ei sallita suomalaisille. Se sallitaan myös saamelaisille. Mielenkiintoista.

Jos taas joku vinkuu "palestiinalaisten" historiallisista oikeuksista alueeseen, niin ainut valtio tahi kuningaskunta, joka on sijainnut alueella tuhansien vuosien ajan, on Juudea. Niin on kadonnut Filistea ja kaikki sitä aiemmat valtiot. Asiasta on pitänyt huolen niin Egypti kuin Babylonia, kuten myös Muhammed ja seuraajansa.

Joten ensi kerralla kun IDF vastaa tuleen, minä toivon vain parempaa osumatarkkuutta, jotta Hamasin terrorisoimat "palestiinalais"siviilit eivät joudu tulilinjalle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat