*

Kansa

Kansalainen lopeta itsesi syyttäminen ja syyllistäminen

Lähes kaikista suurista ongelmista yhteiskunnassa ovat vastuussa maamme valta- ja rahaeliitit.
 
Vika on siis suurilta osin maamme päättäjissä ja maassa tehdyssä politiikassa.

 
-----------------------------
 
Esim. 1990-luvun lama ja viimeksi ollut 9 vuoden taantuma (2008-2017) Suomessa olivat huonon ja tietoisesti väärän politiikan seurausta.
 
Suomessa tehtiin 11 000 - 14 500 itsemurhaa 1990-luvun laman takia.
 

Kaikkia kansalaisia tarvitaan tulevaisuudessakin

Kaksi suomenruotsalaista elitistiä Wahlroos ja Holmström (jotka eivät tiedä tavallisten ihmisten elämästä mitään) kertovat visioita maamme tulevaisuudesta (Finlandia-talo 10.8.2017), joita heidän eliittikumppaninsa (kok, kesk, rkp, jne.) rakentavat politiikallaan silmät ahneudesta kiiluen ja perseet kiimaisena parhaillaan sekä koko ajan ympäri Suomea ja maailmaa.
 
Jos työpaikat vähenevät rajusti, niin kansalaisten perus-toimeentulo on taattava kansalaispalkalla. Se on valtion velvollisuus.
 

Kana ilman päätä

Kansoja viedään kuin litran mittaa, eikä kukaan näytä reagoivan asiaan millään tavalla. On kulunut liki vuosi siitä, kun edellisen kerran katsoin ajankohtaisohjelmaa ja kuukausia siitä, kun seurasin YLE:n aamuTeeVeetä. Viimeiset kolme viikkoa TV-viihteeni on rajoittunut Netflixiin. Alkaa mitta täyttyä.

Euro on haitta Suomelle!

Hesari ja Euro. Kiperä kysymys, jossa Hesari on pitänyt linjansa, kunnes linja kävi liukkaaksi.......

 

58% kansalaisista pitää Euroa haittana Suomelle ja jopa 81% kansasta uskoo, että kelluva valuutta olisi auttanut toipumista kriiseistä!

 

Jokunen taloudentietäjä on kansan linjalla Hesarin uutisen mukaan!

 

Äänestätkö Euron puolesta vai vastaan ?

 

Kiitos

Hämis

 

Linkki:

http://www.hs.fi/paivanlehti/30122016/art-2000005025886.html

Perussuomalainen tietää kansaa paremmin

Olli Immonen kirjoittaa pitkästi siitä, mikä mättää suomalaisessa kulttuuriväessä, vasemmistossa, Ylessä, suvaitsevaisuudessa, porvarillisuudessa, oikeistossa ja oikeastaan kaikessa muussa kuin siinä, mitä hän itse edustaa. Hänen mielestään Kansa on osoittanut vastalauseensa "vasemmistohegemonialle". Kansa ei enää siedä, kun kansallisidentiteettiä ja kansallisia perinteitä poljetaan. Kansaa ylenkatsotaan. Kansa ei enää jaksa.

Sinä olet syyllinen Suomen kilpailukyvyn rapautumiseen

Valtapuolueiden puoluejohtajatroikka Rinne-Sipilä-Stubb on puolensa valinnut. He syyttävät tavallista kansaa Suomen kilpailukyvyn rapautumisesta, koska palkkoja korotettiin liikaa v. 2007. 

Rinne-Sipilä-Stubb syyttävät tavallista kansaa.

Mielenkiintoista on, että Antti Rinne oli tuolloin huutelemassa palkankorotuksia, kun hän itse oli suuri ammattiyhdistyspäällikkö.

Tavallinen kansa on aina syyllinen. 

Fennovoima ei tuonutkaa työtä suomalaisille - Ensimmäinen erä.

Helsingin sanomissa ilmestyi mielenkiintoinen uutisointi 21.1.2015 otsikolla;
Rosatom valitsi venäläisyhtiöitä alihankkijoiksi Fennovoiman Pyhäjoelle suunniteltuun ydinvoimalaan”


En voi oikein sanoin kuvailla tunnetta joka heräsi uutisointia lukiessani. Alihankkijoiden tehtävänä on mm. laitospaikan valmistelu, rakennus- ja asennustyöt, hankkeen kehittäminen ja materiaalien sekä laitteiden toimittaminen ydinsaarekkeen kohteita varten, voimalan tukirakennukset, rakennukset ja tiet, kunnallistekniikka ja laitospaikan ympäristörakentaminen.

Alexander Stubb vakuuttaa komission äänellä

UUTISET NÄKÖKULMAT Näkökulmat 18.12.2013 klo 14:05 | päivitetty 18.12.2013 klo 15:11 Näkökulma: Alexander Stubb vakuuttaa komission äänellä - vapaakauppasopimus on riskitön... http://yle.fi/uutiset/nakokulma_alexander_stubb_vakuuttaa_komission_aane... –Neuvotteluissa osapuolina ovat pientä osaa väestöstä ja pientä osaa väestön intresseistä edustava joukko, eli kansainväliset ja ylikansalliset järjestöt ja liittovaltiot, kuten EU-komissio sekä yritysten etujärjestöt.

HOMOLIITOILLA OSTETTIIN ÄÄNIÄ

Seuraavaksi sitten voidaankin ottaa PERHEIDEN OIKEUDET KÄSITTELYYN.Perheiden oikeuksia on poljettu viimeiset 20 vuotta. Rouvakerholaiset ja huostabisneksellä tilejään lihottavat,voivatkin katsoa peiliin. 1990 asti,on perheiden lainmukaiset tukitoimet ajettu alas es.kodinhoitajien ammattikunta lakkautettiin.Perheitä on tasaiseen tahtiin rikottu ja hajoitettu.

HS: Puolueet kansaa vastaan

Hesarissa on yllättävän täysijärkinen juttu - Hetki, jolloin kansasta ja kansanedustajista tulee vihollisia - vaikken jaakaan sen johtopäätöksiä. Kuten aiemmin kirjoitin, kysymys on siitä, että nykyinen kansalaisaloitejärjestelmä on byrokratia-attentaatti kansaa vastaan.

Kansalaisaloitteen tehtävä ei ole aktivoida kansaa vaikuttamaan yhteiskuntaan, vaan aktivoida kansa puuhastelemaan asioita, jotka eivät vaikuta kansanedustajien ja puolueiden styrankianomaiseen asemaan tässä yhteiskunnassa millään tavalla.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä